Forespørgsel - klik her

Froja & Sarah fra MGP 2016

Froja og Sarah er kendte ansigter blandt børn. Super-finalister fra MGP 2016 med sangen “Hvor bliver du af” og efterfølgende over 30 koncerter rundt om i Danmark.

Se: Hvor bliver du af MGP sang, pigernes Youtube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=pPpTJpmG0WI

Travlt 2017

Siden MGP har pigerne udgivet tre singler og musikvideoer som alle er blevet store hits blandt børne-publikummet. Samlet har de over 3 millioner visninger på YouTube, samt stor gruppe følgere på Insta-gram og Facebook, hvor Froja og Sarah holder kontakt med deres fans.

Se: ”Venner” og ”Med og Uden Dig” på pigernes Youtube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=Db7Qalroqmc 
https://www.youtube.com/watch?v=RlVLesyOn3Q

Ny single 2017

Froja og Sarah har hen over sommeren indspillet ny musik i Medley Studios som udgives i sensommeren og naturligvis spilles til efterårets koncerter.

Børnekoncert & fest

Til koncerten spiller Froja og Sarah deres populære sange med lækre dansetrin og flot konfetti show. Det bliver den vildeste børnefest med masser af positiv energi og gang i den, et rigtigt børneunivers.
Efter koncerten står Froja og Sarah altid klar med mulighed for masser af autografer, selfies og Meet& Greet, samt mulighed for fans at købe en flot plakat og pins. Se: Video fra GIGANTIUM Aalborg på pigernes Youtube kanal:https://youtu.be/O197gX2joz0?t=49s

Julen 2017

Froja & Sarah indspillede sammen med Ida fra MGP 2016 julesinglen ”Når Julemanden Går”, som er blevet en meget populær børnejulesang. Pigerne deltog bla. i DR’s populære juleprogram “Mens Vi Venter”, som sendes juleaften med nummeret. Nummeret er udover kendte julesange, en del af repertoiret, når pigerne optræden i forbindelse med julens arrangementer i november og december.
Se: Når Julemanden Går, på pigernes Youtube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=1fstmYpukBY