TOBIAS TKB

Lyd, charme og noget på hjertet

Tobias TKB er på rekordtid slået igennem som en ung kunstner med potentiale til at gå hele vejen. Med sin blanding af præcis og hårdtslående rap og en fyldig vokal, går han rent ind hos sit publikum. I 2015 sang han duet med rapperen Ankerstjerne på DR Aftenshowet, og i 2016 og 2017 deltog han i et stort dansk TV talentshow med stor succes. Siden er det blevet til et væld af shows og koncerter med covernumre over hele landet. Og i sommeren 2016 debuterede han med singlerne Rapper-hjerte og Flikflak, der er produceret af Cynosure.

45 millioner afspilninger

I 2016 udgav Tobias TKB to singler “tiden flyver” samt det største virale hit ” Vil du Vil du” som har været nummer et på Spotify Viral og mediet Musically hvor den har været på hitlisten i mere end et halvt år med over 45 millioner afspilninger. Tobias er en erfaren og omtalt kunstner, dette ses på hans knapt 50.000 følgere og fans på de sociale medier og omkring hundrede shows og koncerter herunder Samsøfestival, Cirkusbygningen og Teenageawards 2017 samt adskillige radio, avis og tv-optrædener.

 

OM TOBIAS TKB

Tobias er i dag teenager. Som seksårig stod han foran spejlet i hjemmet på Viborgkanten og sang og rappede. Musikken blev brugt til at fordøje skolens udfordringer og en generthed, som sad alt for godt fast. Tobias tog udfordringerne op og er i dag en kunstner som tryllebinder sit publikum med

charme, dans og nærkontakt. Men har alligevel fastholdt den eftertænksomhed og jordbundethed, som også kommer til udtryk i hans egne tekster. Ved siden af musikkarrieren dyrker Tobias hiphop, så det er ikke utænkeligt, at sceneshowet pludselig byder på groovy moves. 

 

LIGE NU!

  • Lancerer nye singler: Vil du vil du
  • Optræder live over hele landet

http://www.TobiasTKB.dk

https://www.facebook.com/TKB.dk

https://instagram.com/tobias_tkb/

https://instagram.com/tobias_tkb/ Musical.ly:  tobias tkb

TOBIAS TKB

NAVN: Tobias Kirkegaard Brix

ALDER: 14 år.

ALIAS: TKB

BY: Viborg

GENRE: Pop/rap

KENDT FRA: DR Aftenshowet/nationale TV Talentshows.